slabire cluj
Experienta in domeniu de 10 ani !
Contactati-ne! 0752.856.615

EXIMIA BODY FARM– CEA MAI NOUA METODA IN SLABIREA PROFESIONALA! LIPOSUCTIE NECHIRURGICALA!

  • Tratarea supraponderabilitatii
  • Tratament pentru slabire si redarea fermitatii pielii
  • Eliminarea depunerilor de grasime
  • Tratarea celulitei de orice tip

Eximia Body Farm reprezinta cea mai noua tehnologie in domeniul remodelarii corporale noninvazive!

Rezolva practic orice tip de imperfectiune estetica a corpului si Garanteaza Rezultate Vizibile!

Eximia Body Farm este un aparat foarte complex care ofera rezultate superioare in ceea ce priveste slabirea. Aparatul a fost conceput de catre o echipa de medici specialisti in domeniul esteticii corporale din Italia si are Atestare Medicala.

Tratamentul consta in aplicarea in cadrul aceleasi sedinte de tratament a mai multor terapii precum : laserul lipolitic, multiporatia, magnetoterapie, radiofrecventa monopolara si masaj endermologic. Fiecare din terapiile aplicate are un rol essential in procesul de slabire.

Laserul lipolitic este o terapie noua care prezinta un avantaj important reusind sa patrunda in profunzimea tesutului putand astfel actiona exact la nivelul stratului adipos generand diminuarea acestuia. Concomitent cu laserul lipolitic actioneaza Multiporatia care deschide canalele moleculare permitand produsului sa patrunda la nivelul celulei de grasime. Magnetoterapia este de asemenea o terapie de ultima ora care actioneaza la nivelul superior al tesutului prin "atragerea" hemoglobinei din sange. Acest proces va genera o oxigenare profunda a tesutului imbunatatind considerabil circulatia pe zona unde actioneaza si conducand totodata la realizarea drenajului limfatic.

slabire cluj

In cadrul procesulului de slabire este obligatoriu acordarea unei atentii deosebite aspectului pielii prin redarea fermitatii acesteia. Radiofrecventa impreuna cu masajul endermologic trateaza problemele de piele flasca redand fermitatea si elasticitatea pielii. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta!

Contraindicatii

  • femei insarcinate
  • probleme medicale precum : tvarice, tberculoza, tulburari mentale, hipertensiune arterial, purtatori de stimulator cardiac, tumori maligne, infectii acute
  • tije metalice pe zona unde se lucreaza sau in apropierea acesteia

Aparatul are atestare medicala, iar tratamentul nu genereaza efecte secundare!

Echipa nostra va sta la dispozitie cu mai multe informatii tehnice despre acest procedeu in salonul nostru.