slabire cluj
Experienta in domeniu de 10 ani !
Contactati-ne! 0752.856.615

Eximia

  • Tratarea supraponderabilitatii
  • Tratament pentru slabire si redarea fermitatii pielii
  • Eliminarea depunerilor de grasime
  • Tratarea celulitei de orice tip

EXIMIA - EFECT DE SLABIRE RAPIDA SI PIERDERE IN CM INCA DE LA PRIMA SEDINTA!!!

In cadrul acestui tratament se pierd centimetri LA FIECARE SEDINTA! Este un tratament intensiv de slabire cu rezulate exceptionale. Datorita diferitelor tehnici incorporate intr-un singur aparat rezultatele sunt vizibile si se patreaza si dupa finalizarea tratamentului.

Patentul exclusiv Eximia se combina cu 2 tehnici moderne si exclusive care au demonstrat stiintific rezultate incredibile prin folosirea ultrasunetelor cavitationale si a electroporatiei – mezoterapia fara ace. Acest sistem permite penetrarea in profunzime a ingredientilor activi existenti in produsul cosmetic. Activeaza circulatia periferica ajutand la eliminarea toxinelor. Ajuta la remodelarea corporala locala care se datoreaza electroporatiei dar si ultrasunetului cavitational care fiind de intensitate mare si frecventa joasa, distruge celulele de grasime intr-o maniera definitiva. Totodata, cu ajutorul terapiei Endolift, in cadrul sedintelor de tratament se actioneaza si asupra fermitatii pielii etapa extrem de importanta in cadrul procesului de slabire. Semnele imbunatatirii aspectului pielii se observa de asemenea de la prima sedinta.

Contraindicatii:

  • Femei insarcinate
  • Probleme medicale precum : tvarice, tberculoza, tulburari mentale, hipertensiune arterial, purtatori de stimulator cardiac, tumori maligne, infectii acute
  • Tije metalice pe zona unde se lucreaza sau in apropierea acesteia

Aparatul are atestare medicala, iar tratamentul nu genereaza efecte secundare!

Echipa nostra va sta la dispozitie cu mai multe informatii tehnice despre acest procedeu in salonul nostru.