slabire cluj
Experienta in domeniu de 10 ani !
Contactati-ne! 0752.856.615

Intrebari frecvante

Care sunt avantajele folosirii eximia ?

Atat aparatul Eximia cat si aparatul Eximia Body Farm sunt aparate concepute de catre o echipa de medici specialisti din Italia si au atestare medicala! Datorita terapiilor care sunt incluse in aparate acestea ofera rezultate vizibile, pierdere in cm la fiecare sedinta! Totodata tratamentele nu au efecte secundare!

Care este diferenta intre eximia si eximia body farm?

Eximia este un aparat destinat tratamentelor de slabire si anticelulitice cu efecte imediate si care are la baza terapii precum: ultrasunete cavitationale, electroporatie si endolift. Eximia Body Farm este inovatia anului 2012 in ceea ce priveste tratamentele de slabire si anticelulitice . Terapiille pe care le incorporeaza Eximia Body Farm sunt: laserul lipolitic, multiporatia, radiofrecventa, magnetoterapia si endolift. Datorita complexitatii sale in tratamentele de slabire se poate vorbi despre o liposuctie nechirurgicala.

Este un tratament dureros?

tratamentul nu este un tratament invaziv, nu este dureros si nu necesita recuperare medicala.

La ce interval se pot face sedintele de tratament?

Sedintele de tratament de realizeaza la interval de o zi pauza

Cati centimetrii se pierd la o sedinta de tratament eximia?

La fiecare sedinta se dau jos cm! numarul de centimetri care se pierde la o sedinta este influentat de metabolismul fiecarei persoane si modalitatea in care organismul raspunde la tratament. in functie de numarul de cm pierduti la prima sedinta se recomanda numarul de sedinte necesare pentru a rezolva o anumita problema.

Cat dureaza o sedinta eximia ?

Tratamente de slabire cu Eximia si Eximia Body Farm se realizeaza pe zone de tratament. Durata unei sedinte este influentata de numarul de zone pe care se lucreaza. Pentru o zona de tratament timpul necesare de lucru este de aprox. 1 ora.